Ferestre, usi, terase si ansamble de Aluminiu

Echipa tehnica si cea de productie a companiei Fenstermax dispune de o experienta de peste 15 ani ,in ceea ce priveste productia si montajul tamplariei de aluminiu cu sticla termoizolanta.

Ferestrele de aluminiu sunt mai versatile decat ferestrele din PVC, din cauza avantajelor pe care le poseda materialul de aluimniu, cand vine comparat cu materialele din PVC.

Avantajele unor sisteme fabricate din aluminiu sunt urmatoarele:

  • Varietatea de culori, practic toata paleta RAL
  • Portanta ridicata, insemnand ca se pot construi tamplarii de dimensiuni foarte mari, fara a fi nevoie de suportul zidurilor de caramida
  • Durata mai lunga de viata, comparativ cu PVC-ul
  • O varietate de design-uri si solutii arhitecturale superioare

 

 

Aluminiul este capabil sa isi sustina propria greutate pana la inaltimi foarte mari, astfel reusind sa ofere o solutie pentru cladirile foarte inalte.

Productia si montajul tamplariei de aluminiu

Tamplaria de aluminiu se comporta putin diferit din punct de vedere tehnic, atat in procesul de productie, cat si in cadrul operatiilor de montaj.

Utilajele folosite in productie sunt oarecum diferite de cele utilizate in productia tamplariei PVC. Datorita diferentelor tehnice ale materialului, respectiv flexibilitatea oferita in cadrul ansamblului arhitectural, tamplaria de aluminiu se monteaza prin procedee mai complexe si folosind alte accesorii si materiale pentru montaj.

 

    Top